We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
U kunt hier onze Privacyverklaring lezen!

Over ons!

We zijn een jong bedrijf met een 25 jaar ervaring in de agrarische sector, gezondheidszorg en kleinschalige cannabisteelt voor eigen gebruik. 

Op deze website bieden we unieke producten aan voor de agrarische sector. We introduceren hoogstaande producten op de Belgische en Nederlandse markt, waarmee we ons onderscheiden van de gevestigde bedrijven in het binnen- en buitenland. We bieden producten en diensten die niet eerder verkrijgbaar waren en nu toegankelijk worden voor een brede markt voor een toekomstgerichte agrarische sector, die in tegenstelling tot de huidige gesubsidieerde agrarische sector nog een potentieel heeft.


HealthGrow is werkzaam voor een breed agrarisch gebied die vooral toekomstgerichte technologie en ecologie samen brengt. Tot op heden moeten we het vooral hebben van nichemarkten op zoek naar groeipotentieel.

Met jarenlange ervaring in de biologische landbouw dragen we graag nog meer bij aan de verduurzaming van onze voedselproductie.


Door kleinschalig, intensief, maar vooral lokaal ons voedsel te verbouwen zal er een enorme winst gemaakt kunnen worden op ecologisch en sociaal vlak.
Er gaat niets boven voedzame groente en gewassen geteeld onder de zon op vruchtbare grond. Onze beschikbare landbouw gronden dienen dan ook weer hersteld te worden. De industriële landbouw die een verwoestende nalatenschap heeft opgeleverd, en de urbanisatie van onze samenleving, gebiedt ons anders te kijken naar voedselvoorziening.
Als levensvatbaar en winstgevend alternatief zijn ongesubsidieerde agrarische projecten als Stadslandbouw, Urban Agriculture, Permacultuur, Verticale Groeisystemen, Aquaponics, Community Supported Agriculture, Gemeenschapsboerderijen, Daktuinen, Samentuinen, Balkontuinen, Serre- en Kassenteelt, Indoor Farming en Containerteelt; hoopvolle ontwikkelingen en essentieel om onafhankelijke voedselvoorziening in de hand te houden. Energieneutraal, zonder dat het van ver moet komen. Dit is de markt waar we ons op richten


Ook gecontroleerde teelt van Medicinale gewassen en gewassen voor Wetenschappelijk Onderzoek zijn deelaspecten waar we ons mee bezig houden. Dankzij de ontwikkelingen in de cannabisteelt, in de Staten met gelegaliseerde cannabis in de USA, zijn er veel interessante ontwikkelingen waar we als agrarische sector in Europa van kunnen profiteren. Het is een kwestie van tijd voordat in Europa cannabis niet meer als drug gezien zal worden, maar als zinvol medicijn en als relatief veilig genotsmiddel in vergelijking tot alcohol en tabak.


Wij vertrouwen niet in de weg van genetisch aangepaste organismes, bestrijdingsmiddelen en kunstmest. Bij voorkeur kweken we biologisch en gebruiken we plantvoeding vrij van ingrediënten van "niet traceerbare" dierlijke of minerale herkomst. 

Heeft u interesse in een van onze producten of diensten neem dan contact met ons op. Wilt u omschakelen naar een duurzamer en biologisch teeltsysteem, met gewassen die gezonder en smaakvoller zijn, of teelt u al biologisch maar wilt u efficiënter, duurzamer, gezonder en smaakvoller,  beroep u dan op onze knowhow en neem contact met ons op.
Met grote toewijding en zorg informeren en begeleiden wij mensen met een noodzaak om medicinale gewassen kleinschalig voor eigen gebruik zelf te kweken. Bent u aangesloten bij een Cannabis Social Club of heeft u een voorschrift van een arts  dan kunt u met korting aankopen bij ons doen.