We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
U kunt hier onze Privacyverklaring lezen!

Verlichting

Ons aanbod in verlichting is uniek. Enkel de beste in de markt verkrijgbare Led-lampen voor de agricultuur. Led-verlichting is de toekomst, omdat hiermee het lichtspectrum voor de planten, aan de behoeftes van de plant in ieder ontwikkelingsstadium aangepast kan worden. Met LED-groeilichten krijgt u een gezonder gewas rijker aan anti-oxidanten, terpenen en flavonoiden, dat bovendien in een kortere groeicyclus van zaailing tot oogst opgekweekt kan worden.


Verschillende omgevingen vereisen verschillende verlichtingsoplossingen. Bij de hobbymatige thuiskweker en van tien verdiepingen tellende verticale boerderijen tot 10.000 vierkante meter zee-van-groen activiteiten, onze systemen zijn specifiek ontworpen voor toepassingen in de echte wereld met economische en fysiologische voordelen.


VYPR biedt een levensvatbaar alternatief voor klassieke verlichtingssystemen zoals hogedruknatrium en metaalhalide die een grote schaduw produceren over de broeikasindustrie (figuurlijk en letterlijk).

Met een energie-efficiëntie van 2,3 μmol / J, een slanke 6.6 cm brede vorm en fotosynthetische fotonflux (PPF) tot 1080 μmol / s, zijn we op weg naar een duurzame uitbreiding van onze fotoperiode, die ons seizoen verlengt en de mogelijkheden voor duurzame productie van kasgewassen.


Met nauwkeurige fotonenafgifte, fluxcontrole van 0 - 100% en spectra op basis van wetenschap voor wetenschap, worden Fluence-verlichtingssystemen gebruikt door wereldwijde onderzoeksinstellingen - waaronder Princeton University, het Amerikaanse ministerie van landbouw, de Universiteit van Florida en Bayer CropScience - tegenover een divers aanbod van studies van Geowetenschappen tot Voeding en Agrarische Wetenschappen.

Weergegeven:
Sorteren op:

SolarSystem 275 LED kweeklamp 200W California Lightworks

Wilt u de beste prijs/kwaliteit-LED-groeilampen op de markt? De SolarSystem LED-kweeklampen wonnen d..

657,90€ 494,10€ Excl. BTW: 408,35€

SolarSystem 550 LED kweeklamp 400W California Lightworks

Wilt u de beste prijs/kwaliteit-LED-groeilampen op de markt? De SolarSystem LED-kweeklampen wonnen d..

899,00€ 809,10€ Excl. BTW: 668,68€

SolarSystem Controller

De SolarSystem-controller werkt met alle SolarSystem-lampen, waaronder de series 1100, 550, 275 en F..

205,00€ 184,50€ Excl. BTW: 152,48€

Spectrum King SK602 + GH LED Kweeklamp Full Spectrum

De Spectrum King SK602 + GH is de krachtigste LED-kweeklamp dat op de markt verkrijgbaar is. Op het ..

1.799,00€ 1.619,10€ Excl. BTW: 1.338,10€